About

Victoria Beckham said Spain smelled like garlic. What she didn't know is that garlic is a species with a very good healthy properties and we, spaniards, cook with garlic but also with A LOT of other species, condiments, food, etc.

I'm an economist that like cooking when I feel like, not when I have to do so. Why don't I write in Spanish? because here we know how we cook. And I am not gonna teach you how to cook but how we, Spanish people cook and that you might find it quite interesting. 

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Victoria Beckham påstod att Spanien luktade vitlök. Hon visste dock inte att vitlök är en krydda som är bra för hälsan och vi spanjorer lagar mat med den men också men massor av andra olike kryddor.

Jag är ekonom som gillar laga mat när jag känner för det och inte när jag är tvungen att göra det.  Varför skriver jag inte bloggen på spanska? För att här vet vi hur man lagar mat och vi kan göra det bra. Jag kommer att visa för er hur man gör det och det kommer säkert att intressera dig. Och varför skriver jag inte bloggen bara på engelska snarare än på svenska? Det här är en lång historia men ni får veta att jag har så stark förknippelse med Sverige och att jag åker ditt väldigt ofta. Nej, jag kan ingen svenska men någon som sitter brevid mig gör det och han håller svenskan varm i hjärtat, hehe  

 

LinkWithIt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...